У Росії скасували концерт Ані Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії скасували концерт Ані Лорак

У Росії скасували концерт Ані Лорак
Джерело:  bryansktoday.ru

У російському місті Брянську скасували концерт української співачки Ані Лорак, запланований на 19 квітня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bryansktoday.

Концерт був скасований через поганий продаж квитків. І, навіть не дивлячись на те, що виступ має відбутися тільки через тиждень, його організатори уже впевнені, що квитки не розкуплять і оголосили про скасування концерту.

В обговореннях скаржаться не тільки на щільний графік артистки, що фактично влаштувалася в Росії, але і на ціни квитків.

Читайте також: Лорак з Росії заговорила про "дружбу народів"

Відзначимо, що вартість квитків на концерт Ані Лорак в Льодовому палаці на Новостройці становила від 1 до 5 тис. руб. (470-2360 грн).

"Я краще на травневі свята в Москві за 1000 руб. усією сім'єю в Дарвіновський музей сходжу", "від 1000 до 5000 це за годину? Дорогувато", "Нехай хоча б по 1000 р. людям заплатять, щоб прийшли до неї на концерт", "І правда набридла, скільки можна...", - відзначили в коментарях інтернет-користувачі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ані Лорак, яка останнім часом все частіше виступає у країні-агресора, привітала російських жінок зі святом весни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?