У Німеччині вилучили підручник з "російським" Кримом
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині вилучили підручник з "російським" Кримом

У Німеччині вилучили підручник з "російським" Кримом

У Німеччині відомство з питань міграції та біженців вирішив вилучити підручники німецької мови, в яких український Крим зобразили частиною Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Ми шкодуємо, що в одному зі схвалених нами навчальних посібників міститься помилкова карта. При цьому ми особливо відзначаємо, що цим ми не хочемо зробити політичну заяву", - зазначила прес-секретар відомства Андреа Брінкман.

Також вона додала, що відомство не брало участі ні в розробці, ні в фінансуванні цих навчальних посібників.

Читайте також: В Італії заарештували партію вин, привезених окупантами з Криму

Брінкман підкреслила, що в червні 2016 року підручники отримали лише попереднє схвалення відомства, оскільки TELC на той момент не надала їх остаточний варіант для друку, "крім деяких доповнень і вступного слова, не було і мапи", яку тепер критикують.

"Не дивлячись на вилучення підручників зі списку схвалених, організатори інтеграційних курсів зможуть продовжити з ними працювати", - повідомила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше начальник українського Генштабу розповів про спецоперацію, яку військові планували, щоб не допустити окупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?