Київське метро через місяць може зупинити роботу
Категорія
Події
Дата публікації

Київське метро через місяць може зупинити роботу

Київське метро через місяць може зупинити роботу
Джерело:  44.ua

Накопичених ресурсів "Київського метрополітену" вистачить на місяць роботи.

Про це повідомив глава Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель, передає ONLINE.UA з посиланням на 44.ua.

"На сьогоднішній день метрополітен працює за рахунок накопичених ресурсів. В таких умовах підземка може пропрацювати не більше місяця, оскільки шостого числа кожного місяця працівникам підприємства потрібно виплачувати заробітну плату, а рухомий склад не може виїхати на лінію без планового огляду, який також вимагає витрат", - сказав Мейзель.

Читайте також: В метро Києва сталася трагедія: опубліковано відео

За його словами, мер і Департамент транспорту докладають максимальних зусиль, щоб не допустити реалізації песимістичних варіантів розвитку ситуації.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київська міська державна адміністрація не розглядає питання можливого підвищення тарифу на проїзд в метро. При цьому повідомлялося, що на сьогоднішній день собівартість тарифу на проїзд в метро зросла до 5,6 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?