У Кропивницькому перед приїздом Гройсмана розмальовують асфальт: прем'єр відреагував
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кропивницькому перед приїздом Гройсмана розмальовують асфальт: прем'єр відреагував

У Кропивницькому перед приїздом Гройсмана розмальовують асфальт: прем'єр відреагував

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман різко відреагував на новину про те, що в Кропивницькому старанно готуються до його приїзду, терміново малюючи розмітку щодо можливого маршруту слідування глави уряду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гройсмана.

Прем'єр на своїй сторінці поділився новиною місцевого видання, в якій розповідається про підготовку міста до приїзду глави Кабінету міністрів, який відвідає Кропивницький 13 квітня. Зокрема прем'єр планує відвідати поліклініку в обласній лікарні, ознайомитися з ходом ремонту доріг в Кропивницькому зустрітися з колективом Донецького медичного університету, а також провести селекторну нараду в Укртелекомі.

"Скільки б переконували нас «жити по-новому», а марафет по-радянськи невиліковний. У поліклініці обласної лікарні все білять, шребуть і фарбують - відвідувачі задихаються від ароматів. По можливому маршруту слідування терміново малюють розмітку. На місці прем'єра я б поїхав самою розбитою дорогою. Укртелеком місцевий реально потрібно відшмагати, хоча там напевно паряться точно так же. Медуніверітет нехай працює, і заважати йому не варто", - йдеться в публікації.

Читайте також: Політолог пояснив, чому Гройсман не братиме участі в найближчих президентських виборах

Гройсман відреагував на новину про те, як Кропивницький готується до його приїзду.

"Ну, як викорінити це мислення, що головне - один раз "прогнутися" перед начальством, а не якісно робити свою роботу кожен день для людей? Завтра поцікавлюся, хто давав вказівки наводити "марафет". Потрібно робити постійно якісну роботу, за яку буде не соромно перед жителями міста, а не влаштовувати "імітацію роботи за день"!" - написав прем'єр у Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Гройсман пообіцяв "одним махом" скасувати всі нормативні акти часів СРСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?