Суд зобов'язав владу Києва скасувати заборону на нічну торгівлю спиртним
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд зобов'язав владу Києва скасувати заборону на нічну торгівлю спиртним

Суд зобов'язав владу Києва скасувати заборону на нічну торгівлю спиртним
Джерело:  online.ua

Господарський суд Києва зобов'язав міську раду скасувати рішення про заборону реалізації алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

"Рішенням Господарського суду міста Києва від 10.04.2017 у справі №910/3681/17, позов Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до Київської міської ради про зобов'язання виконати рішення Адміністративного колегії Відділення від 20.12.2016 №63, задоволено повністю", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві виявлено смертельно небезпечне російське пійло: з'явилися фото

Нагадаємо, 22 вересня Київська міська рада прийняла рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах торгівлі Києва з 23:00 до 10:00 (крім ресторанів). Рішення набуло чинності 12 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці листопада підприємці через суд скасували заборону Київської міськради на продаж алкогольних напоїв у нічний час, але міська влада тоді запевняла, що не допустить повернення алкоголю в кіоски.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?