Дороги заблоковані: в будинки кримських татар прийшли з обшуками
Категорія
Події
Дата публікації

Дороги заблоковані: в будинки кримських татар прийшли з обшуками

Дороги заблоковані: в будинки кримських татар прийшли з обшуками
Джерело:  online.ua

В окупованому Бахчисараї російські силовики прийшли з обшуками в будинки кримських татар.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ЦВК Курултаю Заїра Смедляєва.

"В 7 мікрорайоні м.Бахчисарай, в будинку Сейдамета Мустафаєва проводиться обшук", - написав Смедляєв.

Крім того, інформацію про обшуки повідомив і журналіст Шевкет Наматуллаєв:

"Ранок кримських татар в Бахчисараї знову почався з обшуків. Озброєнні російські силовики увірвалися в будинки Сейдамета Мустафаєва і Ризи Муждабаєва, які проживають в 6 і 7 мікрорайонах. Сусідам силовики мету свого, настільки раннього візиту, не пояснюють. Дороги заблоковані ДПСніками, швидше за все, щоб люди не приїжджали і не приходили підтримати хлопців. А тих, хто все ж прийде, можуть затримати за непокору "законній" вимозі поліцаїв ", - написав журналіст, додавши, що силовики застосували силу.

Читайте також: В Німеччині вилучили підручник з "російським" Кримом

"Один кримський татарин втратив свідомість після ударів кийками. Очевидці кажуть про постріли. Трьох кримських татар, які прийшли підтримати обшукуваних, затримали, посадивши в автозак, відвезли, швидше за все, в місцеве відділення поліції", - написав Наматуллаев.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 лютого в окупованому Криму силовики затримали близько 29 кримських татар, які протестовали проти незаконних обшуків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?