Теракт в Олександрії: з'явилися дані про особу смертника
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Олександрії: з'явилися дані про особу смертника

Теракт в Олександрії: з'явилися дані про особу смертника
Джерело:  rbc.ua

Вибух у церкві в єгипетському місті Александрія влаштував 31-річний чоловік, який має відношення до діяльності "Ісламської держави".

Про це заявили в Міністерстві внутрішніх справ Єгипту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна", що цитує Reuters.

Читайте також: Українців серед жертв терактів в Єгипті не було - МЗС

"За даними поліції, вибух здійснив 31-річний Махмуд Хасан Мубарак Абдалла, житель провінції Суец. Він був співробітником однієї з нафтових компаній. Раніше знаходився в розшуку у кримінальній справі і мав відношення до однієї з терористичних мереж", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, перший вибух стався біля вівтаря в коптській церкві Святого Георгія в місті Танта.

Як повідомляв ONLINE.UA, другий вибух прогримів в храмі Олександрії, де на святкування Вербної неділі також зібралися представники місцевої громади коптів. В результаті терактів в Єгипті загинуло щонайменше 43 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?