Подвійна перемога Мадрида і шок у Дортмунді: підсумки чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Подвійна перемога Мадрида і шок у Дортмунді: підсумки чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів

Подвійна перемога Мадрида і шок у Дортмунді: підсумки чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

У вівторок і середу відбулися перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів - по дві перемоги здобули господарі і гості.

Дивіться на ONLINE.UA огляд усіх матчів.

ЮВЕНТУС - БАРСЕЛОНА 3:0

Чемпіон Італії здобув переконливу перемогу над чемпіоном Іспанії. Причому, результат по грі.

Більш того, реалізуй "Стара синьйора" хоч половину створених моментів, то рахунок був би непристойним.

"Барселона" поставила себе в такі ж рамки, як і в протистоянні з ПСЖ. З французами каталонці зуміли, нехай і зі скандалом, відіграти чотири м'ячі. Але "Ювентус" - інший рівень. Це команда, яка славиться, перш за все, надійним захистом. І забити Буффону три м'ячі навіть на "Камп Ноу" - в це, чесно кажучи, не віриться.

Що піднесе Луїс Енріке через тиждень дізнаємося 19 квітня. А поки у "Ювентуса" чудові шанси на вихід у півфінал.

БАВАРІЯ - РЕАЛ - 1:2

У цьому протистоянні фаворитом був німецький клуб. І перший тайм "Баварія" провела дуже добре. Німці і в захисті зіграли надійно, і в атаці досягли успіху. Підвела реалізація. Один тільки Відаль міг три м'ячі забивати, але обмежився одним. Чилієць ще довго буде згадувати нереалізований пенальті в кінці першого тайму. Правда, і пенальті, як такого не було. М'яч потрапив футболістові "Реала" в плече, а Нікола Ріццолі побачив гру рукою.

У другому таймі малюнок гри кардинально змінився. "Реалу" вдався швидкий гол. Красивим ударом відзначився Кріштіану Роналду. Потім на португальця дві жовтих картки за три хвилини отримав Хаві Мартінес. І, нарешті, Роналду оформив дубль, забивши свій сотий гол в єврокубках.

У підсумку, 1:2 - і тепер Королівський клуб є фаворитом на вихід у півфінал. Однак і "Баварію" не варто скидати з рахунків. Мюнхенці здатні забити два м'ячі на "Сантьяго Бернабеу". Чи зможуть не пропустити - дізнаємося 18 квітня.

БОРУССІЯ Дортмунд - МОНАКО - 2:3

Це той випадок, коли футбол відійшов на другий план. Через вибухи біля автобуса "Боруссії" гру перенесли з вівторка на середу, хоча обидва клуби просили про перенесення на 3-4 дні.

Гра показала, що "Борусія" не відійшла від події у вівторок. Та й "Монако", який є кращою атакуючою командою Європи, забив свої чергові три м'ячі.

Французи скористалися проблемами в обороні "джмелів" (не зміг зіграти Марк Бартра, який отримав травму руки під час вибуху) і вже у першому таймі забили два м'ячі.

Після перерви "Боруссія" зазнала змін. Німці також забили два голи. Але і пропустили третій, який може варто команді Томаса Тухель путівки в півфінал.

Обіграти "Монако" на "Луї ІІ" - завдання не з легких. Але у "Боруссії" ще є 90 хвилин. В тому що німці заб'ють на виїзді, сумнівів немає. Тут головне - не пропустити.

АТЛЕТІКО - ЛЕСТЕР СІТІ - 1:0

Мадридський клуб підтвердив реноме фаворита, але виграв непереконливо. Один гол, та й той з пенальті.

Із гри "індіанці" не зуміли забити Касперу Шмейхелю.

"Лестер" же зіграв так, як дозволив суперник. Моментів біля воріт Хмари у підопічних Шекспіра не було.

Вдома "лисиці" гратимуть по-іншому. Шанси у англійців є, але "Атлетіко" на голову вище "Севільї", яку "лисиці" пройшли в 1/8 фіналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?