ЗМІ заявили про неприємний запах і дивну пересадку в метро Києва
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ заявили про неприємний запах і дивну пересадку в метро Києва

ЗМІ заявили про неприємний запах і дивну пересадку в метро Києва
Джерело:  ТСН

Уранці 13 квітня пасажири метро Києва відчули їдкий запах хімії, а також були екстрено пересаджені з деяких вагонів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Сильний запах, схожий на хлорку, відчули в переході між станціями червоної і синьої гілки метрополітену, а також на станції "Майдан незалежності".

Читайте також: Київське метро через місяць може зупинити роботу

Також стало відомо про екстрену пересадку на червоній гілці: за словами очевидця, поїзд зупинився на станції "Дніпро", після чого з деяких вагонів почали екстрено пересаджувати пасажирів в перші вагони.

"Десь о 7:35 я сіла в середній вагон складу метро на Лісовій. Все було добре, поки поїзд не зупинився на станції Дніпро. Я слухала музику, тому в навушниках не одразу зрозуміла, що відбувається. Було зрозуміло, що двері вагонів не відкривалися, і поїзд на станції стояв для висадки та посадки довше, ніж зазвичай. Я побачила, що в вагоні почалася паніка, потім через міжвагонні двері забіг машиніст і почав зсередини вагона відкривати руками по черзі всі двері зі словами: "Швидко, всі переходимо в перші вагони!", і помчав в наступний вагон", - розповіла Катерина Медвідь.

Читайте також: В метро Києва сталася трагедія: опубліковано відео

Після пересадки пасажири без світла доїхали одразу до станції "Хрещатик", не зупиняючись на "Арсенальній", причому в вагонах помітили кілька військових і жінок в формі метрополітену.

Свідок зазначила, що на платформі також відчула їдкий запах, і деякі пасажири почали кашляти, намагатися дихати через шарфи.

Видання підкреслює, що в прес-службі метрополітену розповіли про екстрену відмову дверей на станції "Дніпро" о 07:47, яку обгрунтували технічною несправністю, але заперечують присутність неприємних запахів в підземці.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник голови київського метрополітену Дмитро Пеклун заявив, що проїзд в метро може подорожчати приблизно на 50% протягом поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?