У Росії поліція заарештувала опозиціонера, зламавши двері квартири "болгаркою" при неповнолітніх дітях
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії поліція заарештувала опозиціонера, зламавши двері квартири "болгаркою" при неповнолітніх дітях

У Росії поліція заарештувала опозиціонера, зламавши двері квартири "болгаркою" при неповнолітніх дітях
Джерело:  online.ua

У четвер вранці, 13 квітня, в Саратові поліцейські зламали пилкою-болгаркою двері в квартирі російського опозиціонера В'ячеслава Мальцева і затримали його на очах у неповнолітніх дітей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське інформагентство Свободные новости.

Як повідомив кореспондент російського видання, в момент затримання в квартирі перебували дружина Мальцева і його діти. Безпосередньо перед обшуком російському опозиціонеру відключили інтернет.

Російські ЗМІ пишуть, що обшук проводять співробітники відділу з розслідування особливо важливих справ Слідчого комітету РФ. Вони пред'явили Мальцеву постанову Басманного суду Москви про обшук в рамках кримінальної справи. За якою статтею порушено справу, не повідомляється.

Читайте також: Противник Путіна закликав росіян на нові акції протесту

Прес-секретар руху «Російський марш» Денис Романов заявив, що Мальцева могли затримати у зв'язку з протестними акціями, які пройшли 26 березня.

Мальцев транслював в Periscope момент, коли російські оперативники зламують двері його квартири пилкою-болгаркою.

На виборах в Держдуму РФ Мальцев висувався за списком партії "Парнас". В ході дебатів він в ефірі федеральних каналів закликав до імпічменту президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше В'ячеслав Мальцев заявляв, що вибори президента Росії в 2018 році не відбудуться, тому що раніше, 5 жовтня 2017 року, може початися революція проти нинішнього лідера країни Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?