Нічого образливого: у Путіна прокоментували виступ Сафронкова в Радбезі ООН
Категорія
Світ
Дата публікації

Нічого образливого: у Путіна прокоментували виступ Сафронкова в Радбезі ООН

Нічого образливого: у Путіна прокоментували виступ Сафронкова в Радбезі ООН
Джерело:  РІА Новини

У виступі заступника постпреда Росії в ООН Володимира Сафронкова, який грубо звернувся до британського представника на засіданні Ради безпеки, не було нічого образливого.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Читайте також: "Голос" Путіна показав, як вміє матюкатися: в мережі сміються над відео

"Нічого образливого сказано не було. Дійсно, теми дискусії вельми гострі в Радбезі. Найчастіше, вони стосуються суті і майбутнього міжнародних відносин", - заявив Пєсков.

"І прояв м'якотілості загрожує потім в майбутньому дуже плачевними наслідками. Тому, краще відстоювати інтереси нашої Батьківщини саме сьогодні, і, якщо доводиться, досить жорстко", - додав прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, постпред Великобританії в ООН Меттью Райкрофт у ході засідання підкреслив, що Росія зловживає правом вето в підтримці режиму президента Сирії Башара Асада.

"Ви злякалися, сон втратили, що ми будемо співпрацювати з США. Ви цього боїтеся. Усе робите для того, щоб ця взаємодія була підірвана... Подивися на мене, очі не відводь, що ти очі відводиш?", - сказав у відповідь на це Сафронков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський журналіст Сергій Пархоменко однією з головних речей, які привніс в політику Володимир Путін назвав манери хулігана і гопника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?