Рабінович заявив, що "під прапором патріотизму" країну грабують 25 років
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович заявив, що "під прапором патріотизму" країну грабують 25 років

Рабінович заявив, що "під прапором патріотизму" країну грабують 25 років
Джерело:  online.ua

Народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович заявив, що візовий режим з Російською Федерацією - спосіб для влади заробити на українцях.

Про це повідомляють Экономические известия.

Нардеп відреагував на ініціативу фракції «Народний фронт» про впровадження візового режиму з Росією і назвав її «популізмом». За словами Рабіновича, ця пропозиція «не допомагає ні зупинити війну, ні підняти добробут українців, взагалі не вирішує нічого, а тільки створює безліч труднощів простим людям».

«У жахливих економічних умовах, в яких перебуває сьогодні пересічний українець, придавлений убогістю, захмарними тарифами, задавлений податками і тотальною корупцією, будь-який закон, що ухвалюється Верховною Радою, повинен бути корисний українцеві. В таких умовах впроваджувати візовий режим з РФ елементарно невигідно, економічно необґрунтовано, це знову зробить українця біднішим. А значить - це чистої води популізм і гра в псевдопатріотизм», - заявив Рабінович.

Він зазначив, що українцям доведеться платити за візи.

«Наші заробітчани мільйонами працюють в Росії, пересилають звідти сюди гроші, це формує наш бюджет в тому числі. Ми вже вдарили по цій ситуації, так давайте тепер ще навантаження на людей збільшимо. Це маячня... під прапором патріотизму нашу країну грабують вже 25 років, тому сьогодні як ніколи на чільне місце потрібно ставити економічні інтереси простого українця, адже влада довела його до такого стану, коли ніщо інше, крім виживання, його вже й не цікавить», - заявив Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?