Затримання "українського розвідника" в Росії: з'явилося відео допиту
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "українського розвідника" в Росії: з'явилося відео допиту

Затримання "українського розвідника" в Росії: з'явилося відео допиту
Джерело:  online.ua

 У мережі з'явилося відео допиту так званого "українського розвідника", якого співробітники Федеральної служби безпеки Росії затримали в Самарській області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на місцевому YouTube-каналі.

Читайте також: На кордоні з Кримом затримані правозахисники: стали відомі подробиці

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українець 1990-го року народження був затриманий під час "збору відомостей по залізничному вокзалу Самари".

Його звинувачують у розвідувальній діяльності на території Самарської, Ростовської області, а також на окупованих угрупованням ДНР територіях Донецької області України, а зокрема - в Донецьку та Ясинуватій.

На відео зафіксовано, як чоловік, названий "українським розвідником", на камеру зізнається в пред'явлених йому звинуваченнях:

Відео: YouTube/Волга Ньюс

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські прикордонники заявили про затримання учасника кримськотатарського батальйону "Аскер" при спробі проникнення в окупований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?