У військовій частині на Волині побилися військові-контрактники, один помер
Категорія
Події
Дата публікації

У військовій частині на Волині побилися військові-контрактники, один помер

У військовій частині на Волині побилися військові-контрактники, один помер
Джерело:  online.ua

У військовій частині Володимир-Волинського гарнізону побилися двоє військовослужбовців-контрактників, в результаті чого один з них помер.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу оперативного командування "Захід".

Читайте також: На Донбасі сталася трагедія з бійцями АТО: штаб озвучив подробиці

"Кілька військовослужбовців військової служби за контрактом, у позаслужбовий час, в одному з громадських місць проводили свій вільний час на свій розсуд. В результаті між військовослужбовцями виникла суперечка, яка призвела до бійки, в результаті якої один з військовослужбовців отримав травму, несумісну з життям" , - йдеться в повідомленні.

У той же час поліція Волинської області інформує, що загиблим є 25-річний військовослужбовець 14-ї омбр, уродженець Маневицького району. Його знайшли біля будинку по вулиці Князя Романа, після чого доставили в реанімацію з діагнозом черепно-мозкова травма і мозкова кома. Чоловік помер, не приходячи до тями.

Вирішується питання про відкриття кримінальної справи за статтею про завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. У військовій частині проводять службове розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Вінниці з табельної зброї застрелився майор військової частини, що дислокується на території штабу Повітряних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?