Гонтарева і Порошенко обговорили кандидатуру глави НБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Гонтарева і Порошенко обговорили кандидатуру глави НБУ

Гонтарева і Порошенко обговорили кандидатуру глави НБУ

Глава Національного банку України Валерія Гонтарева, яка 10 квітня написала заяву про відставку, заявила, що обговорила з президентом Петром Порошенком кандидатуру свого наступника.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Українські новини, пише ONLINE.UA.

"Ми обговорювали це з президентом 3 місяці. Вже тут нічого обговорювати, потрібно затвердити наступника", - сказала Гонтарева в ході прес-конференції.

Читайте також: У відставці Гонтаревої винні олігархи - фінансовий аналітик Сергій Фурса

Прізвище кандидатури на пост глави НБУ, яку вона обговорювала з президентом, Гонтарева не назвала.

Крім того, за словами Гонтаревої, у НБУ буде інший керівник вже в травні.

"Наступне правління НБУ щодо монетарної політики 25 травня пройде вже під головуванням мого заступника / наступника - мається на увазі, що це буду вже не я. Це буде мій заступник, якщо він буде виконувати обов'язки, або мій наступник, якщо той буде проголосований Верховною Радою", - сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Валерія Гонтарева назвала олігархів, які є найбільшими боржниками НБУ за кредитами рефінансування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?