NASA скликає конференцію про позаземні океани
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

NASA скликає конференцію про позаземні океани

NASA скликає конференцію про позаземні океани

У четвер, 13 квітня, космічне агентство NASA проведе велику прес-конференцію про океани Сонячної системи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Повідомляється, що захід відбудеться о 21:00 за Києвом в штаб-квартирі NASA у Вашингтоні. Брифінг включатиме в себе дистанційне участь експертів по всій країні.

Вчені презентують дані про майбутні світові океанічні і атмосферні дослідження, в тому числі і про майбутню місію Europa Clipper, запуск якої запланований на 2020-ті, а також про пошук життя за межами Землі.

Читайте також: Учені показали фото вибуху двох зірок

При цьому поки ніяких подробиць про відкриття астрономів на сайті NASA не наводиться.

Вчені додали, що приголомшливих відкриттів після конференції не варто чекати. Однак анонс передбачає висвітлення нових місій, а також пошук водних ресурсів на об'єктах Сонячної системи. Крім того, стануть відомі деталі експедиції на Європу - шостий супутник Юпітера.

Як повідомляв ONLINE.UA, учені NASA вперше виявили постійну присутність іонів металів в атмосфері планети Марс; раніше вони були зафіксовані тільки на Землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?