Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника
Категорія
Події
Дата публікації

Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника

Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника
Джерело:  online.ua

Керівник одного зі структурних відділів Національної поліції України був затриманий співробітниками ГПУ і СБУ при отриманні хабара в більш ніж 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора Юрія Луценка.

Читайте також: У Генпрокуратурі розкрили схеми масштабної корупції на НСК "Олімпійський"

"ГПУ, СБУ спільно з Департаментами економіки, внутрішньої безпеки НПУ викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 120 тис. доларів США (близько 3,2 мільйона гривень - ред.) начальником одного з відділів структурного підрозділу Національної поліції України за попередньою змовою з іншими особами", - написав Луценко.

"Зазначені кошти зловмисник в погонах вимагав за вирішення питання про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваного в незаконних оборудках з нерухомістю", - додав генпрокурор, уточнивши, що 13 квітня Печерський районний суд Києва прийняв рішення про арешт поліцейського з можливістю внесення застави в 1 мільйон гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, 7 квітня Луценко повідомив, що екс-главу ДАІ ГУМВС України в Києві Миколу Макаренка, якого восени 2016 року заарештували в Росії, екстрадували в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?