Не підібрав правильні слова: у Дорна відреагували на скандальні заяви співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не підібрав правильні слова: у Дорна відреагували на скандальні заяви співака

Не підібрав правильні слова: у Дорна відреагували на скандальні заяви співака
Джерело:  L!fe #шоу

Директор українського співака Івана Дорна, який в інтерв'ю російському каналу відзначився скандальними висловлюваннями щодо війни на Донбасі, а також допомоги бійцям АТО, вважає, що той просто не підібрав потрібні слова, щоб висловити свої думки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
Читайте також: У Мінкульті прокоментували скандальне інтерв'ю Івана Дорна
"Не знаю, чи вплине це інтерв'ю на концерти Вані. Щодо негативних висловлювань у соцмережах — це особиста думка кожного. А щодо самого інтерв'ю можу сказати, що Іван у нас найголовніший. Я не можу говорити йому, що і як робити", - зазначив Андрій Гулик.
"Це його думка, і, якщо він так сказав, значить, вважає, що правий. Можливо, він просто не підібрав правильні слова, на які так відреагували люди. Так часто буває. Були використані слова-синоніми, які, може, і не відповідають забарвленню. Важливо, як він передавав свою думку. Ймовірно, він висловив думку не належним чином", — повідомив представник співака.
Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн заявив в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю, що між Києвом і Москвою — тільки дружба. Крім того, співак відхрестився від допомоги бійцям АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?