В ЛНР проводять випробування російської військової техніки - "Права справа"
Категорія
Події
Дата публікації

В ЛНР проводять випробування російської військової техніки - "Права справа"

В ЛНР проводять випробування російської військової техніки - "Права справа"
Джерело:  online.ua

Протягом останніх тижнів на території окупованих районів Луганської області проходили активні військові навчання окремих підрозділів так званої "народної міліції ЛНР", в ході яких проводилися випробування російської техніки.

Таку інформацію ONLINE.UA отримала від ГІ "Права справа".

Як говориться в повідомленні, зокрема, бойовики відпрацьовували заходи протиповітряної оборони, заняття танкових екіпажів і проводили тактичну підготовку інженерно-саперних підрозділів і радіоелектронної боротьби.

Читайте також: Бойовики ЛНР хочуть пустити поїзди до Києва і Одеси

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права справа", в ході тактичних навчань інженерно-саперних підрозділів бойовиків, крім установок розмінування УР-77, "народною міліцією ЛНР" були задіяні установки УР-07. 28 травня 2015 вже повідомлялося про наявність у бойовиків самопроголошеної ЛНР двох установок дистанційного розмінування УР-07 і їх передислокацію, після випробування на Олександрівському полігоні під Луганськом, в напрямку міста Щастя.

Установка УР-07 створена на базі шасі БМП-3. Крім того, на ній розміщена пускова установка з подовженим зарядом розмінування УЗП-06 і УЗП-06Д. Це дозволяє пробивати коридор в мінному полі на дальність від 340 м до 1 км, а його ширина може досягати декількох десятків метрів. Як стверджують в ГІ "Права справа", в ЗСУ на озброєнні таких установок немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше розвідка заявила, що для зменшення кількості порушень, які бойовики ДНР-ЛНР здійснюють, знаходячись під впливом алкоголю або наркотичних речовин, залучили медичних працівників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?