Російські силовики заарештували біля берегів окупованого Криму іноземне судно
Категорія
Події
Дата публікації

Російські силовики заарештували біля берегів окупованого Криму іноземне судно

Російські силовики заарештували біля берегів окупованого Криму іноземне судно

Біля берегів окупованого Криму співробітники ФСБ Росії заарештували судно, яке зайшло в Азовське море під прапором Мальти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Кримське інформаційне агентство.

Прикордонне управління ФСБ по республіці в окупованому Криму заявило, що судно нібито порушило "кордон Росії". Повідомляється, що буксир «Аран» (порт приписки - місто Валетта) під прапором Мальти зайшов в Азовське море 10 квітня, але відомо про це стало тільки в п'ятницю, 14 квітня. На борту судна були капітан і шість членів екіпажу - громадяни Хорватії, Словенії та Чорногорії.

Читайте також: В Італії заарештували партію вин, привезених окупантами з Криму

Відзначається, що в ході огляду іноземного судна "було виявлено порушення порядку проходження від зовнішнього кордону територіального моря Росії", буксир був відправлений на якірну стоянку в Керч. Також на судно було накладено арешт із забороною виходу з порту і штраф 430 тисяч рублів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 квітня в анексованому Росією Криму окупанти затримали українське риболовецьке судно "Рибалка Херсона".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?