Шевченко пояснив вибір найближчого суперника збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко пояснив вибір найближчого суперника збірної України

Шевченко пояснив вибір найближчого суперника збірної України
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко пояснив, чому наша команда зіграє товариську зустріч з Мальтою напередодні матчу відбору на ЧС-2018 проти Фінляндії.

"6 червня гратимемо контрольний поєдинок з Мальтою. У нас було кілька варіантів, але, на жаль, кращі варіанти швидко відпали. Ми планували грати з Албанією і Норвегією, але не вийшло домовитися. Варіант з Норвегією був для нас пріоритетним. Але вони раніше домовилися про спаринг з іншою командою. Норвегія - був оптимальний суперник перед матчем з Фінляндією", - розповів Шевченко.

Дивіться: Падіння України і довгоочікуване лідерство Бразилії: опубліковано новий рейтинг ФІФА

Крім того, у збірної України була можливість зіграти з Єгиптом.

"Вони хотіли приймати нас вдома, але туди летіти дуже далеко. У результаті з можливих суперників залишилася тільки Мальта. Після збору в Австрії ми відразу вилетимо до Фінляндії", - підкреслив Шевченко.

Читайте: Збірна України отримала суперників на Євро-2017

Нагадаємо, у п'ятому турі відбору на ЧС-2018 Україна зазнала поразки від Хорватії. А 11 червня "синьо-жовті" зіграють з Фінляндією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?