Суд продовжив арешт екс-регіонала Єфремова
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд продовжив арешт екс-регіонала Єфремова

Суд продовжив арешт екс-регіонала Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 12 червня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Луганск-информатор.

«Суд вважає за необхідне продовжити термін утримання під вартою на 60 днів, а саме до 12 червня 2017 року включно», - сказав головуючий суддя.

Колегія суду визнала, що ризики щодо Єфремова не зменшилися, а тому задовольнила клопотання сторони обвинувачення.

Читайте також: Екс-регіонал Єфремов показав камеру, в якій сидить: опубліковано відео

Як відомо, екс-регіонала звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України), а також в скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, скоєних особою, яка є представником влади, за попередньою змовою з групою осіб, якщо вони спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному і іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка» (ч. 1 ст. 258-3 КК України); державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Нагадаємо, екс-нардеп Володимир Ландік в кінці травня 2016 року дав інтерв'ю ONLINE.UA, в якому розповів про роль Олександра Єфремова в сепаратистському русі в Луганській області в 2014 році. Після цього діяльністю екс-глави фракції ПР зацікавився генпрокурор Юрій Луценко, 30 липня Єфремов був затриманий.

Більше читайте тут: Путін обіцяв Донецьк і Луганськ місцевим: матеріал ONLINE.UA, після якого заарештували Єфремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?