Україна потрапила до десятки найнебезпечніших країн світу
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна потрапила до десятки найнебезпечніших країн світу

Україна потрапила до десятки найнебезпечніших країн світу
Джерело:  ВЕФ

Всесвітній економічний форум (ВЕФ) склав рейтинг безпечних країн світу, згідно з яким Україна опинилася в десятці найнебезпечніших стран.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ВЕФ.

Україна зайняла в рейтингу 127-е місце з 136 країн. У десятку найнебезпечніших країн також увійшли Гондурас, Кенія, Єгипет, Венесуела, Нігерія, Пакистан, Сальвадорі, Ємен і Колумбія. Росія зайняла в списку 109-е місце.

Читайте також: Україна опинилася на другому місці в рейтингу найбільш "котолюбних" країн

Найбезпечнішою країною в світі визнали Фінляндію. У десятку найбезпечніших країн увійшли Об'єднані Арабські Емірати, Ісландія, Оман, Гонконг, Сінгапур, Норвегія, Швейцарія, Руанда і Катар.

При складанні рейтингу враховувалося те, якою мірою країна піддає туристів і підприємців ризикам, в тому числі насильству і тероризму.

Як повідомляв ONLINE.UA, в оновленому "світовому рейтингу щастя" Україна виявилося гіршою серед європейських країн і посіла 132 місце з 155 учасників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?