У Росії потяг зіткнувся зі шкільним автобусом, є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії потяг зіткнувся зі шкільним автобусом, є жертви

У Росії потяг зіткнувся зі шкільним автобусом, є жертви

В Омській області автобус зі школярами зіткнувся з поїздом, в результаті чого загинуло двоє людей, ще п'ятеро постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Аргументи і факти".

Читайте також: У Європі сталася велика ДТП зі школярами, є загиблі: з'явилося фото

Інцидент трапився об 11:26 за Києвом на нерегульованому залізничному переїзді по трасі Нововаршавка-Побєда в Нововаршавському районі області, в автобусі було двоє дорослих і десятеро дітей.

Від травм, отриманих в результаті зіткнення, супроводжуюча загинула на місці, в той час як водій з важкими травмами був госпіталізований, проте незабаром теж помер.

Уряд Омської області інформує, що життям дев'яти з десяти дітей нічого не загрожує, і шість з них вже забрали батьки. Ще одна дівчинка в стані середньої тяжкості.

Попередньо, винуватцем ДТП є водій "Газелі", який порушив правила перетину переїзду і проїхав, не звертаючи увагу на заборонний сигнал світлофора і включену звукову сигналізацію.

За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про "надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть двох осіб".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі сталося зіткнення двох легковиків, в результаті яких були травмовані шестеро людей, серед яких четверо - діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?