Друзі-європейці нам допомогли: збільшили пенсійний вік, знищили охорону здоров'я - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Друзі-європейці нам допомогли: збільшили пенсійний вік, знищили охорону здоров'я - Рабінович

Друзі-європейці нам допомогли: збільшили пенсійний вік, знищили охорону здоров'я - Рабінович
Джерело:  online.ua

Народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович впевнений, що зняття мораторію на продаж землі в Україні призведе до незворотних наслідків, зокрема до погіршення криміногенної ситуації.

Про це він заявив в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Це одне з ключових питань виживання країни. Поки грабують, ми вже почали звикати до цього. Це погано, але почали. А земля - це той рубіж, за яким більше не залишиться нічого. Дивіться, як красиво наші друзі-європейці допомогли нам: збільшили пенсійний вік, щоб люди працювали весь час, знищили нам охорону здоров'я, надіславши нам найбіднішого волонтера з Майдану, яка задекларувала 170 мільйонів», - заявив нардеп.

Він упевнений, що такі дії призведуть до знищення України. «Нас готують розбирати на органи, і, останнє, нам треба продати землю. Це дуже важливо. У Європі мало землі, там повинна харчуватися велика кількість людей, а у нас такі простори. Звичайно, українців занадто багато, але вони успішно з цим працюють», - заявив Рабінович.

При цьому він прокоментував позицію партії «За життя». «Ми не радикали, ми зовсім не революціонери. Ми вважаємо, що треба йти на вибори і перемагати. Але з питання продажу землі ми всіх своїх прихильників (а їх навіть за оцінками наших супротивників - мінімум 10%) виведемо на вулиці. Ми будемо стояти разом з радикальними силами. Сподіваюся, що вони теж будуть нас підтримувати. Я вважаю, що патріоти України є в різних напрямках. Ми не дамо їм продати землю. Цього не буде. Вони, звичайно, починають обробляти свідомість. Кажуть, що це буде обіг землі. Чи не буде обігу землі - будуть крадіжки і вбивства. Але ми цього не допустимо», - заявив Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?