Суд прийняв рішення у справі екс-глави ДАІ, екстрадованого з Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Суд прийняв рішення у справі екс-глави ДАІ, екстрадованого з Росії

Суд прийняв рішення у справі екс-глави ДАІ, екстрадованого з Росії
Джерело:  УНН

Колишній керівник УДАІ ГУ МВС України в Києві Микола Макаренко, екстрадований з Росії, засуджений до утримання під вартою з можливістю внесення застави на суму в 5 млн грн.

Рішення про це ухвалила суддя Печерського районного суду Києва Олеся Батрин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

Читайте також: "Боротьба почалася": Гройсман прокоментував перше місце України в рейтингу корупції EY"

"Клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного задовольнити. Застосувати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком до 13 червня", - підкреслила Батрин.

Миколу Макаренка оголосили в міжнародний розшук у квітні 2015 року за підозрою в організації злочинної групи, якій інкримінували вимагання від співробітників центрів надання послуг щомісячної грошової виплати; монопольну реалізацію бланків довідок-рахунків МРЕВ.
Відзначається, що даішники отримували сотні тисяч гривень на місяць при оформленні автомобілів у МРЕВ.
Як повідомляв ONLINE.UA, 28 вересня 2015 року стало відомо про затримання Макаренка в московському аеропорту "Домодєдово", куди він прилетів з окупованої Росією Ялти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?