Сотні декларацій чиновників вилучили з Реєстру: в НАЗК пояснили причини
Категорія
Події
Дата публікації

Сотні декларацій чиновників вилучили з Реєстру: в НАЗК пояснили причини

НАЗК
Сотні декларацій чиновників вилучили з Реєстру: в НАЗК пояснили причини

З Реєстру е-декларацій на підставі постанови заступника Генпрокурора Анатолія Матіоса про застосування спецзаходів безпеки були вилучені декларації понад 200 працівників військової прокуратури.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національного агентства з питань запобігання корупції.

Читайте також: НАБУ розслідує десятки справ через е-декларації

"Декларації ряду посадових осіб військової прокуратури були вилучені на підставі відповідного рішення про застосування спеціальних заходів забезпечення безпеки цих працівників і їх близьких родичів у відповідності зі статтями 10, 13, 14 Закону України "Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів", а саме - постанови заступника генерального прокурора України - головного військового прокурора Матіоса А. В.", - йдеться в повідомленні.

За даними НАЗК, спеціальні заходи застосовуються у винятковому порядку на тимчасовій основі, і декларації продовжують знаходиться на ресурсах Реєстру.

"Невжиття, несвоєчасне вживання достатніх заходів для безпеки працівників правоохоронних органів або осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві або розголошення відомостей про заходи безпеки щодо особи, взятої під захист, тягне за собою відповідальність згідно з законодавством", - додали в агентстві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше члени НАЗК провели голосування за відставку керівника відомства Наталії Корчак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?