Ватажок бойовиків ДНР заявив про готовність говорити з Порошенком
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок бойовиків ДНР заявив про готовність говорити з Порошенком

Ватажок бойовиків ДНР заявив про готовність говорити з Порошенком
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко готовий вести переговори з президентом України Петром Порошенко.

Про це він заявив в ході так званої "прямої лінії", повідомляє ONLINA.UA з посиланням на її онлайн-трансляцію на сайті бойовиків.

Читайте також: Плотницький з Захарченко вже стоять в черзі: економіст розповів, що чекає шахти Донбасу

В ході "розмови з українцями" у терориста нібито запитали про те, чому він зустрічався з нардепом Надією Савченко, і як він до неї ставиться. У відповідь на це він заявив, що готовий говорити і з українським лідером.

"Якщо хтось хоче шукати вихід з глухого кута і тим самим запобігти новому витку кровопролитної війни, то ми готові з ним розмовляти. Я відкрию страшну таємницю. Якщо Порошенко продемонструє готовність до переговорів і підтвердить свою рішучість припинити війну, то я готовий навіть з ним сісти за стіл переговорів", - заявив Захарченко.

Також він розповів про поїздку Савченко на Донбас.

"До Донецька Савченко приїжджала рівно з тієї теми, яку ми обговорювали в Мінську - з обміну полоненими, - додав ватажок ДНР. - Сам я з Савченко в Донецьку не зустрічався, оскільки в цьому не було необхідності".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Захарченко розповів про початок "багаторівневої інтеграції" з Росією, при цьому "забуваючи" про небажання Москви приєднувати окуповані бойовиками райони Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?