У Трампа заявили про зміну політики по КНДР - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа заявили про зміну політики по КНДР - ЗМІ

У Трампа заявили про зміну політики по КНДР - ЗМІ
Джерело:  Associated Press

Адміністрація президента США Дональда Трампа вирішила відмовитися від військового втручання в питанні КНДР і слідувати політиці "максимального тиску".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press, що цитує власні джерела.

Читайте також: Американські військові в Японії готуються до можливого удару КНДР

Відзначається, що серед варіантів відмови КНДР від ядерної програми розглянули повалення керівництва держави і військове втручання, проте в Білому домі вирішили зупинитися на політиці посилення тиску при підтримці з боку Китаю.

Адміністрація Трампа розраховує на підтримку в ООН введення більш жорстких санкцій проти КНДР Росією і Китаєм в разі проведення нових випробувань ядерної зброї Північною Кореєю.

Чиновник Міноборони США, який побажав залишитися анонімним, підкреслив, що Америка не стане відповідати військовими заходами на випробування ядерної зброї, проте ці плани можуть змінитися в разі нанесення КНДР удару по Японії або Південній Кореї.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в КНДР у відповідь на заяви Дональда Трампа про погрози з боку Північної Кореї заявили про готовність прийняти "виклик".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?