ЗМІ назвали ім'я олігарха, у будинку якого обстріляли журналістів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ назвали ім'я олігарха, у будинку якого обстріляли журналістів: з'явилося відео

ЗМІ назвали ім'я олігарха, у будинку якого обстріляли журналістів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Стало відомо, про особняк якого олігарха знімали сюжет журналісти, яких обстріляли напередодні в Обухівському районі Київської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook програми "Слідство.Інфо".
Читайте також: Суд ухвалив рішення по компанії Ахметова: з'явилися деталі

Відповідно до публікації, журналісти Максим Опанасенко і Кирило Шапар знімали будівництво нового особняка Ріната Ахметова. На сторінці з'явилося відео зйомок будівництва.

"Під час зйомок цього відео, невідомі обстріляли знімальну групу Слідства.Інфо. Наші репортери Максим Опанасенко та Кирило Шарпар знімали цей новий маєток Рината Ахметова під Києвом", - розповіли журналісти.

"Влада каже про "деолігархізацію"? Подивіться на це відео. На найдорожчій землі в Київщині ведеться масштабне будівництво. Земля під маєтком належить компанії "Мета-Капітал", що контролюється Ахметовим. Не схоже, що справи у нього йдуть погано. Здається, зовсім навпаки. Більше подробиць від Слідства - незабаром", - сказано у заяві.

 Як повідомляв ONLINE.UA, у ГУ Нацполіції Київської області відреагували на інцидент з журналістами, заявивши про внесення інформації про інцидент в єдиний реєстр досудових розслідувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?