У США відкрили стрілянину в ресторані, є загиблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США відкрили стрілянину в ресторані, є загиблі: з'явилися фото і відео

У США відкрили стрілянину в ресторані, є загиблі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У місті Тусон в штаті Арізона в ресторані в одному з торгових центрів сталася стрілянина, в результаті якої загинуло двоє чоловіків, а жінка була госпіталізована з пораненням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Tucson.com.
Читайте також: У США сталася кривава перестрілка в нічному клубі: з'явилися фото і відео
Інцидент стався близько 19:20 за місцевим часом (5:20 за Києвом - ред) у закладі Firebirds в торговому центрі La Encantada. Повідомляється, що під час стрілянини у ресторані перебувало багато людей.
Згідно з інформацією ЗМІ, чоловік і жінка вечеряли в ресторані, коли до них підійшов ще один чоловік. Він вистрілив у них, а потім нібито наставив пістолет на себе і застрелився.
Поліція з'ясувала, що троє людей, які виявилися задіяними в інциденті, знали один одного.
"У нас є багато свідків і ми з'ясовуємо подробиці інциденту. Єдине, що я можу сказати, що всі події, які мають відношення до стрільби, відбулися безпосередньо в приміщенні ресторану", - заявив представник місцевої поліції.


У поліції зазначили, що поранення жінки (у неї пошкоджена нога) не викликають хвилювання - їй надана адекватна допомога в одному з медзакладів.
Як повідомляв ONLINE.UA, 11 квітня в одній з початкових шкіл міста Сан-Бернардіно, штат Каліфорнія, США, відбулася стрілянина, в результаті якої загинули двоє дорослих, двоє учнів госпіталізовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?