У Путіна переполошилися через жарт Турчинова
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна переполошилися через жарт Турчинова

У Путіна переполошилися через жарт Турчинова
Джерело:  РІА Новини

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відреагував на заяви секретаря РНБО Олександра Турчинова, який напередодні жартома заявив, що бійці АТО, звільняючи Донбас, можуть перейти кордон з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА "Новости".

Читайте також: Турчинов оцінив терміни звільнення Донбасу і силу української армії

"Усталений сумнів щодо адекватності українських політиків виник вже давно", - заявив путінський міністр.
"Це далеко не перше висловлювання подібного роду, до пана Турчинова таку ж загрозливу та войовничу риторику регулярно застосовували і президент Порошенко, і Парубій, й інші діячі", - сказав Лавров.
Відзначимо, що в інтерв'ю BBC Україна Турчинов, відповідаючи на питання про терміни закінчення АТО на Донбасі заявив: "У нас немає іншої альтернативи, окрім як перемагати. Я вважаю, що наше завдання - метр за метром, кілометр за кілометром, мінімізуючи втрати, просуватися на схід. Головне - не проскочити кордон".
Як повідомляв ONLINE.UA, Турчинов пояснив, чому навесні 2014-го він впровадив антитерористичну операцію, а не воєнний стан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?