В Одесі четверо бандитів з бітами відібрали у перехожого сумку з мільйоном
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі четверо бандитів з бітами відібрали у перехожого сумку з мільйоном

В Одесі четверо бандитів з бітами відібрали у перехожого сумку з мільйоном

В Одесі поліція розшукує чотирьох чоловіків, які, озброївшись бейсбольними бітами, побили місцевого жителя та відібрали у нього сумку, в якій був мільйон гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.

"О 8:30 ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення одесита про те, що четверо невідомих нанесли йому за допомогою біт тілесні ушкодження, вирвали з його рук сумку і на автомобілі сірого кольору зникли з місця події", - йдеться в повідомленні.

Також поліцейські додали, що, "за словами потерпілого, у сумці знаходилися грошові кошти в розмірі близько одного мільйона гривень".

Читайте також: На Закарпатті розбійники пограбували українця на 16 мільйонів

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка провела першочергові оперативно-розшукові заходи, зробила подворовий обхід, встановлюючи свідків злочину.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "розбій".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше в поліції розповіли подробиці пограбування на Закарпатті, в результаті якого злочинці заволоділи 16 мільйонами гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?