У штабі АТО відзначили стабілізацію на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО відзначили стабілізацію на Донбасі

У штабі АТО відзначили стабілізацію на Донбасі

У штабі АТО відзначили стабілізацію ситуації на Донбасі, незважаючи на 16 обстрілів, які були зафіксовані з боку бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО станом на 18:00 суботи 15 квітня.

Так, на Приморському напрямку бойовики з мінометів калібру 120-мм гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів обстріляли захисників Мар'їнки.

По позиціях в районі Павлополя вівся вогонь з протитанкових гранатометів, по опорним пунктам у Чермалику - з кулеметів великого калібру.

Читайте також: На Донбасі бойовики ЛНР знову влаштували інцидент зі спостерігачами ОБСЄ

По морським піхотинцям в районі Водяного бойовики вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а під Широкіно – зі стрілецької зброї. Позиції в районі Мар'їнки також обстрілювали снайпери.

На Донецькому напрямку по позиціях у Пісках бойовики стріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів, а в районі Кам'янки - зі стрілецької зброї. Захисників Опитного обстріляли з кулеметів великих калібрів. Під Троїцьким активно діяли снайпери.

На Луганському напрямку по захисникам Лобачево вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по захисникам Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримували режим "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", - додали в штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше українська розвідка повідомила про те, як ватажків бойовиків заробляють на "мертвих душах" у своїх підрозділах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?