Червоний Хрест зустрівся з українськими заручниками на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Червоний Хрест зустрівся з українськими заручниками на Донбасі

Червоний Хрест зустрівся з українськими заручниками на Донбасі

Співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста вперше за час війни зустрілися з українськими заручниками бойовиків на Донбасі і передали їм невелику допомогу.

Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"Сьогодні місія МКЧХ вперше за весь цей час змогла передати передачі нашим хлопцям-військовим, заручникам в Макіївській колонії та у Донецькому слідчому ізоляторі", - розповіла депутат.

Читайте також: Бойовики ДНР взяли в заручники суддю з Донецька - ЗМІ

За її словами, "саме про передачу до Великодня домовилися на останній зустрічі гуманітарної групи в Мінську".

"Маленька гуманітарна і психологічна, але така важлива підтримка для незаконно утримуваних українців. Спасибі всім причетним, рада, що домовленості останньої зустрічі в Мінську потихеньку виконуються. Працюємо далі", – написала Геращенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР і ЛНР підтвердили, що утримують менше половини заручників зі списку, складеному Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?