Львівське сміття засвітився ще в одній області України
Категорія
Події
Дата публікації

Львівське сміття засвітився ще в одній області України

Львівське сміття засвітився ще в одній області України

У Житомирській області суд Пулинського району наклав арешт на вантажівку, що перевозила львівське сміття по території області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Як заявили в Пулинській районній держадміністрації, рішення суду було прийнято 14 квітня, після того, як громадськість зібралася біля місцевої поліції з вимогою покарати перевізників сміття.

"У Житомирській області у смт Пулини за рішенням районного суду затримано вантажівку з львівським сміттям, яка була виявлена 14 квітня на території Пулинського району. Районний суд провів засідання в день затримання автомобіля на вимогу мешканців району про покарання перевізників сміття", - повідомили в адміністрації.

Читайте також: Проблема львівського сміття: меру Львова підкинули витончену ідею

Суд задовольнив подання місцевої поліції і наклав арешт на транспортний засіб.

За даними Житомирської ОДА, на території Пулинського району, зокрема в селах Улашанівка і Червоноселка, було скинуто близько 200 тонн сміття, який привезли зі Львова - у смітті були виявлені товарні чеки зі Львова та документи з найближчих районів Львівської області.

Також поліція виявила поблизу села Улашанівка автомобіль, завантажений 20 тоннами відходів. Місцеві жителі заблокували це авто, вимагаючи від влади Львова прибрати незаконно скинуте в районі сміття.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше вантажівки з львівським сміттям перекинулися в Рівненській області.

Перед цим поліція затримала машини, навантажені львівськими відходами, у Донецькій області.

Також "посланці" Львова були помічені у Київській, Миколаївській та Тернопільській областях.

Між тим, в мережі з'явилася карта з "подорожами" львівських відходів по Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?