Оце так дисципліна: в мережі посміялися над відео з керівництвом КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Оце так дисципліна: в мережі посміялися над відео з керівництвом КНДР

Оце так дисципліна: в мережі посміялися над відео з керівництвом КНДР

У мережі з'явилося відео, зроблене в залі засідань парламенту Північної Кореї, в якому брав участь лідер країни Кім Чен Ин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований Euronews.

Відео починається кадрами з входженням Кім Чен Ина в сесійну залу, після чого весь зал встає і починає несамовито аплодувати.

Варто зазначити, що склад північнокорейського парламенту складається з приблизно рівного числа військових і цивільних людей. Додамо, що військові прийшли на засідання у форменних кітелях, а цивільні – в однотипних синіх костюмах.

Читайте також: На військовому параді в КНДР представили нову балістичну ракету: ЗМІ показали фото

Цікаво, що на крупних планах видно, як під час голосування депутати синхронно підіймають руки з партквитками, і так само синхронно встають, проводжаючи минає Кім Чен Ина.

Між тим, у соцмережах висловили своє ставлення до цього показового ролика.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп заявив про те, що Північна Корея "шукає неприємностей" і пообіцяв "розібратись з цією проблемою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?