Брати Капранови, група ANEBO, Марк Фейгін, колектив "Тарута": найкраще ексклюзивне відео цього тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Брати Капранови, група ANEBO, Марк Фейгін, колектив "Тарута": найкраще ексклюзивне відео цього тижня

Брати Капранови, група ANEBO, Марк Фейгін, колектив "Тарута": найкраще ексклюзивне відео цього тижня
Джерело:  online.ua

Музичні групи "Тарута", ANEBO, письменники брати Капранови, колишній адвокат Надії Савченко Марк Фейгін, заступник генерального прокурора Євген Єнін були гостями програм ONLINE.UA в останні сім днів.

Цього тижня відбулася прем'єра проекту "Музика. ONLINE.UA". Відкривали нову програму нашого онлайн-телебачення музиканти з групи ANEBO.

Група ANEBO утворилася в Києві 2012 року. З того часу хлопці грали українську рок-музику, яку завжди тепло приймали на фестивалях і рок-концертах в Україні та за її межами. ANEBO записали один повноцінний студійний альбом, а також випустили кілька синглів і EP. Серед інших досягнень групи є 3 кліпи, записані саундтреком до серіалів і фільмів. Склад групи часто зазнавав змін, проте в основі колективу завжди були Володимир Шпак (вокал) і Максим Стукаленко (гітара, семпли). Зараз група займається студійною роботою і готує абсолютно новий матеріал у новому напрямку.

В рамках проекту "Література. ONLINE.UA" в студії нашого порталу письменники і видавці Дмитро та Віталій Капранови виступили з незвичним концертом.
Вони виконали пісні в стилі кобза-реп на слова Сергія Татчина, Дмитра Лазуткіна, Марії Бурмаки, Макса Паленка, Юрія Позаяка, Тараса Шевченка.

Повернення награбованого Януковичем і його командою, підготовка до заочного процесу над президентом-втікачем, чи можлива екстрадиція в Україну Каськіва - про це в програмі "Руденко. ONLINE.UA" розповів заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

Великі експериментатори, які сміливо вносять нові музичні віяння до автентичного українського фолькльору - група "Тарута" виступили і дали інтерв'ю в ефірі програми "Double Ять" з ведучим Олександром Лірчуком.

Письменник Сергій Жадан - про нові суспільні проекти, майбутнє Донбасу, три роки постмайданної України. В ефірі програми "Руденко.ONLINE.UA".

Колишній адвокат Надії Савченко Марк Фейгін, який зараз захищає українського політв'язня Романа Сущенка розповів останні новини про свого підопічного, як, хто і чому ФСБ вербує політв'язнів в Росії, що буде з РФ після відходу Володимира Путіна, а також - хто винен в "трансформації Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?