У Києві показали приміщення оновленого Театру на Подолі: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві показали приміщення оновленого Театру на Подолі: з'явилися фото

У Києві показали приміщення оновленого Театру на Подолі: з'явилися фото
Джерело:  The Village

У Києві архітектори показали внутрішні приміщення Театру на Подолі після реконструкції будівлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Village.
Реконструкцією займалося архітектурне бюро Drozdov&partners.
"Істотно змінився функціональний характер недобудованої будівлі театру, яка перетворилося з "палацу" в "місце для усіх". Проект передбачає зміну майже всієї планувальної структури. Незмінним залишився тільки обсяг колосника і сцени", – йдеться в повідомленні.
Очікується, що відкриття Київського академічного драматичного Театру на Подолі, який знаходиться на Андріївському узвозі, відбудеться в травні 2017 року.
Читайте також: Андріївський можуть забудувати новими будівлями, і ми його втратимо: Києву дали похмурий прогноз
При цьому, у зв'язку з негативними відгуками з приводу оновленого вигляду театру, у КМДА створили робочу групу, яка повинна запропонувати прийнятне рішення по врегулюванню конфлікту. До тих пір театр працювати не буде.
Нагадаємо, раніше автор проекту з будівництва нового театру на Андріївському узвозі в Києві, харківський архітектор Олег Дроздов, прокоментував невдоволення, яке піднялося в соцмережах через фасад нової будівлі.
"Ми робимо те, що мало хто робить в цій країні. Це новизна, вона не може всім подобатися", - заявив він.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше українські діячі культури звернулися до мера Києва Віталія Кличка з закликом захистити Театр на Подолі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?