Великдень у зоні АТО: бойовики на Донбасі не припинили обстрілів
Категорія
Події
Дата публікації

Великдень у зоні АТО: бойовики на Донбасі не припинили обстрілів

Великдень у зоні АТО: бойовики на Донбасі не припинили обстрілів

В зоні АТО на Донбасі, незважаючи на свято Великодня і домовленості про режим тиші, бойовики влаштували п'ять обстрілів українських позицій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО стабілізувалася. З початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 5 раз обстріляли позиції ВСУ", – йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82-мм ворог обстрілював позиції сил АТО в районі Водяного, по морським піхотинцям під Широкіно вели вогонь із стрілецької зброї.

Читайте також: Великдень в АТО: як військові відзначали свято, з'явилося відео

На Донецькому напрямку українським позиціям під Зайцево бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку захисників Катеринівки обстріляли з 120-мм мінометів, а позиції у Новоолександрівка ворог обстрілював з стрілецької зброї.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримували режим "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", – відзначили в прес-службі.

Як повідомлявONLINE.UA, бойовики не припиняли обстрілів і напередодні свята, в суботу, 15 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?