Великдень у зоні АТО: бойовики влаштували 22 обстріли, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Великдень у зоні АТО: бойовики влаштували 22 обстріли, є поранені

Великдень у зоні АТО: бойовики влаштували 22 обстріли, є поранені

Протягом доби 16 квітня, незважаючи на свято Пасхи, бойовики на Донбасі влаштували 22 обстрілу позицій Збройних сил України та поранили двох бійців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, на Приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали морських піхотинців під Павлополем.

По позиціях в районі Гнутово вели вогонь міномети калібру 120 мм та автоматичні гранатомети, а по опорним пунктам під Водяним – 82-мм міномети і протитанкові гранатомети, захисників Широкіно та Лебединського обстрілювали з стрілецької зброї.

Читайте також: Великдень в АТО: як військові відзначали святий день, з'явилося відео

На Донецькому напрямку позиції сил АТО в районі Авдіївки бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. По опорним пунктам у Зайцево ворог вів вогонь із озброєння БМП і гранатометів. За захисникам шахти " Бутівка бойовики стріляли з великокаліберних кулеметів, а по захисникам Миронівського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку, за позиціями у Катеринівки противник застосував міномети калібру 120 мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти в районі Новоолександрівка ворог обстрілював з стрілецької зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше до річниці початку бойових дій на Донбасі в мережі з'явилося яскраве відео про українських воїнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?