Розвідник після АТО взявся за створення іграшок і сувенірів
Категорія
Культура
Дата публікації

Розвідник після АТО взявся за створення іграшок і сувенірів

Міністерство оборони України
Розвідник після АТО взявся за створення іграшок і сувенірів

Колишній артилерійський розвідник із зони АТО на Донбасі Павло Балабуха, повернувшись додому після 13 місяців служби, вирішив зайнятися виробництвом дитячих іграшок і сувенірів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Щоб знайти себе у цивільному житті, бійці часто починають власну справу. І нехай це не завжди вигідно, але, в основному, така робота стає тією віддушиною, яку шукають атошники після війни", - відзначили військові.

Балабуха, який служив у 44-й артилерійській бригаді, зараз створює сувеніри з металу, кокосового горіха і дерева.

Читайте також: Великдень в АТО: як військові відзначали свято, з'явилося відео

"Також роблю дитячі розвиваючі іграшки. До війни це було хобі, і я робив їх тільки для друзів і рідних. Зараз зайнявся цим для більш широкої публіки", — розповів сам ветеран.

При цьому соціальна служба Білої Церкви прийшла на допомогу підприємцю: дізнавшись, чим займається колишній артилерист, його познайомили з директором меблевої фірми, і той віддає йому залишки фанери.

Волонтери з Києва допомогли йому створити власний сайт, і тепер ветеран продає свої роботи через соцмережі і на спеціальних виставках.

"Я намагаюся не повторюватися у виробах і розширювати асортимент продукції. Тепер роблю настільні букви алфавіту для дітей. Робота допомагає відволіктися від спогадів про війну, адаптуватися до цивільного життя і відчувати себе потрібним суспільству", - розповів Балабуха.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA ветеран АТО і герой Іловайська розповів про ймовірність силового визволення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?