У Нью-Йорку на аукціоні продадуть любовний лист Хемінгуея до Марлен Дітріх
Категорія
Культура
Дата публікації

У Нью-Йорку на аукціоні продадуть любовний лист Хемінгуея до Марлен Дітріх

У Нью-Йорку на аукціоні продадуть любовний лист Хемінгуея до Марлен Дітріх
Джерело:  BBC

На аукціоні Swann в Нью-Йорку продадуть лист письменника Ернеста Хемінгуея з освідченням у коханні до актриси Марлен Дітріх.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу BBC".

Планується, що аукціон пройде 4 травня, ціна лота - 30 тисяч доларів.

Як пише BBC, Хемінгуей відправив лист Дітріх в серпні 1952 року з Куби, де тоді жив. За рік до цього вона зізналася, що зберігає його фотографію.

Читайте також: Це фашизм: заклик російського письменника завдати удар по Україні обурив соцмережі

Письменник і актриса познайомилися в 1934 році і з тих пір регулярно листувалися, але в стосунках Хемінгуей і Дітріх не перебували. У листі Хемінгуей пояснює це тим, що вони стали "жертвами неодночасної пристрасті".

"Будь ласка, знай, що я завжди люблю тебе. Іноді я забуваю про тебе, як забуваю і про те, що моє серце б'ється. Але воно б'ється завжди", - писав Хемінгуей. Також цікаво, що лист підписаний: "З любов'ю, містер Папа".

Переписка голлівудської зірки і нобелівського лауреата частково зберігається в архівах, а частково у їхніх нащадків.

Как сообщал ONLINE.UA, в мережі представили тизер короткометражного фільму-дебюту Анни Смолій "Намір", який створений за мотивами однойменного роману українського письменника Любка Дереша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?