В Британії почали боротьбу з дронами, які доставляють контрабанду в тюрми
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії почали боротьбу з дронами, які доставляють контрабанду в тюрми

В Британії почали боротьбу з дронами, які доставляють контрабанду в тюрми
Джерело:  BBC

В Англії та Уельсі створили підрозділ для боротьби з нелегальним використанням дронів для контрабанди товарів у в'язниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу BBC".

Як повідомляє видання, поліція і тюремне начальство обмінюватимуться інформацією, щоб знаходити людей, які запускають безпілотники. З їх допомогою в'язням доставляють наркотики, зброю, мобільні телефони та інструменти.

Читайте також: Швейцарці почали доставку крові дронами

У британському міністерстві юстиції уточнили, що ще до створення спецпідрозділу були заарештовані двоє людей, які намагалися доставити у в'язниці Хартфордшира, Саффолку і Кента контрабандні товари на суму близько 48 тис. фунтів (60 тис. доларів).

Влада Швейцарії нещодавно також оголосила, що в двох головних в'язницях буде встановлений комплект сенсорів, що реагують на дрони.

Як повідомляв ONLINE.UA, в китайській провінції Сичуань планують побудувати 150 аеропортів для безпілотників, які будуть задіяні в системі доставки вантажів та посилок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?