В посольство США у Великобританії за підозрою в тероризмі викликали немовля
Категорія
Світ
Дата публікації

В посольство США у Великобританії за підозрою в тероризмі викликали немовля

В посольство США у Великобританії за підозрою в тероризмі викликали немовля
Джерело:  The Guardian

Посольство США в Лондоні викликало на співбесіду трьохмісячне немовля через помилку його дідуся, який написав в анкеті, що дитина - терорист.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

За інформацією видання, дитина, Харві Кеньон-Кейрінс, разом з членами її сім'ї повиннна була відправитися на відпочинок в США.

Дідусь немовляти, Пол Кеньон, заповнюючи анкету на внука, помилково ствердно відповів на питання: «Ви плануєте займатися, або коли-небудь займалися терористичною діяльністю, шпигунством, диверсіями, або геноцидом?»

Читайте також: У Клімкіна прокоментували інцидент із п'яними співробітниками консульства Росії

Щоб виправити помилку дідуся і отримати візу, немовля довелося везти на співбесіду в Лондон із графства Чешир. Дорога туди і назад зайняла близько 10 годин. Батьки дитини були змушені здати квитки в США, а потім купувати нові, що обійшлося їм у понад 3,5 тис. євро.

«Я сподівався, що посольство США зрозуміє, що це просто описка і не буде змушувати нас проходити через все це ... Якби я був терористом, я б не став відзначати "Так" в цій анкеті», - сказав дідусь дитини.

Як повідомляв ONLINE.UA, посольство США в Україні прокоментувало відставку глави Національного банку Валерії Гонтаревої, заявивши, що вона змінила банківську систему України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?