У Маріуполі чоловік зазнав поранення, закриваючи собою собаку
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі чоловік зазнав поранення, закриваючи собою собаку

У Маріуполі чоловік зазнав поранення, закриваючи собою собаку
Джерело:  online.ua

У Маріуполі чоловік зазнав кілька поранень, закриваючи собою собаку, яку хотів застрелити водій автомобіля; тварина помітила його машину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

В результаті стрілянини господар собаки отримав кілька поранень - в плече і тазостегновий суглоб.

Читайте також: У Києві двоє чоловіків напали на жінку з шокером

"Неділя, вечір, Маріуполь, Світле Воскресіння Христове. Чоловік, 1989 року народження, вигулює свого собаку на майданчику біля будинку. Там стоїть автомобіль, на колесо якого тварина вирішила справити нужду. Власнику машини це не сподобалося. І він вирішив "покарати" собаку - дістав травматичну зброю і прицілився в тварину. Господар прикрив собою собаку і дістав вогнепальне поранення лівого плеча і лівого кульшового суглоба", - написав Аброськін.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Ірпені Київської області за зауваження компанії молодих людей бійця Нацгвардії штрикнули ножем в живіт; військовий перебуває в тяжкому стані в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?