У Португалії розбився літак, є жертви: опубліковано фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Португалії розбився літак, є жертви: опубліковано фото і відео

У Португалії розбився літак, є жертви: опубліковано фото і відео
Джерело:  BBC

У Португалії поблизу столиці Лісабона сталася авіакатастрофа приватного літака, в результаті якої загинуло п'ятеро осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.
Читайте також: У США літак влетів у житловий будинок: з'явилися драматичні фото і відео
Інцидент стався в населеному пункті Тирес в 20 кілометрах від португальської столиці: невеликий літак зі швейцарською реєстрацією, який тримав курс на французький Марсель, впав поблизу супермаркету Lidl.
В результаті падіння літака загинув пілот авіасудна, троє пасажирів, а також водій вантажівки, який у момент падіння розвантажувався в господарському дворі магазину.
Повідомляється, що троє загиблих - громадяни Франції.
В мережі з'явилося відео з місця події. На одному ролику видно, як в результаті падіння літака загорілася вантажівка. Також чути невеликі вибухи, які, судячи з усього, викликані загоранням автомобіля.



Повідомляється, що причини трагедії поки не відомі. Португальські власті ведуть розслідування авіакатастрофи.
Як повідомляв ONLINE.UA, 1 квітня поруч з містом Эджуотер (штат Флорида, США) сталося зіткнення двох легкомоторних літаків, в результаті якого загинули обидва пілоти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?