У Маріуполі спецназ "звільнив заручників" у поїзді: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі спецназ "звільнив заручників" у поїзді: опубліковані фото і відео

У Маріуполі спецназ "звільнив заручників" у поїзді: опубліковані фото і відео

У Маріуполі поліцейська рота особливого призначення провела навчання зі звільнення заручників в поїзді, захопленому терористами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції в Донецькій області.

За сценарієм навчань, всередині вагона група молодих людей утримувала правоохоронців і частину пасажирів. Кожен з них міг бути мішенню в разі, якщо вимоги зловмисників не будуть виконані. На місце події прибув спецназ. Особовий склад розбився на кілька штурмових груп і зайняв позиції для атаки.

Читайте також: Серйозна підготовка: в мережі з'явилося яскраве відео з українськими морпіхами

На сайті повідомляється, що звільнення відбувалося за двома напрямками: одна група потрапила всередину через двері, одночасно друга - розбила два вікна у вагоні. Через мить по одному вже виходили знешкоджені нападники.

За ходом спецоперації спостерігав заступник глави Нацполіціі-начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Ми сьогодні бачили силову фазу, але цьому повинна передувати робота всіх служб. Патрульна поліція повинна перекрити дороги, що ведуть саме до місця подій, сюди повинні бути викликані лікарі і представники ДСНС, - підкреслив Аброськін.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Латвії на Адажському полігоні почалися міжнародні військові навчання Summer Shield XIV ("Літній щит") за участю сил НАТО, які триватимуть до 30 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?