У мережі згадали героїчний вчинок депутата з Горлівки в 2014 році
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі згадали героїчний вчинок депутата з Горлівки в 2014 році

У мережі згадали героїчний вчинок депутата з Горлівки в 2014 році
Джерело:  online.ua

У мережі вшанували пам'ять Г ероя України Володимира Рибака, який став однією з перших жертв війни на Донбасі, який 17 квітня 2014 року вже захопленої бойовиками Горлівці відзначився героїчним вчинком, намагаючись захистити український прапор.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.
"У цей день три роки тому депутат міської ради Горлівки Володимир Рибак прийшов до будівлі міськради, де проходив проросійський мітинг, і спробував увійти всередину, щоб зняти прапор бойовиків ДНР і повернути на місце прапор України", - написав Казанський.
"Рибак не побоявся розлюченого натовпу і озброєних бандитів Безлера, які в той час вже контролювали місто. Його вчинок був відчайдушним і сміливим, але сили сторін були надто нерівні. Бойовики відвезли його в Слов'янськ, де деякий час катували. Потім вбили і викинули тіло в річку. Так починалася "боротьба мирних шахтарів проти кривавих карателів". Ті самі люди, які в шаленому екстазі викрикували образи і закликали вбити беззбройного людини потім щиро обурювалися - "чому ці фашисти почали АТО?", - додав він.
За словами Казанського, він вважає, що 17 квітня необхідно святкувати День українського прапора - на честь героїчного вчинку Рибака.

У мережі прокоментували публікацію Казанського.

Як повідомляв ONLINE.UA, у День державного прапора 23 серпня 2016 року на Софіївській площі в Києві разом з президентом Петром Порошенком прапор України підняла дочка Володимира Рибака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?