Знайте своє місце: Ердоган після референдуму проїхався по ОБСЄ
Категорія
Світ
Дата публікації

Знайте своє місце: Ердоган після референдуму проїхався по ОБСЄ

Знайте своє місце: Ердоган після референдуму проїхався по ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Ердоган зробив кілька різких заяв після того, як стало відомо про те, що на референдумі підтримали поправки в турецьку Конституцію, які розширюють його повноваження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на міжнародні ЗМІ.
Читайте також: Референдум в Туреччині: в ОБСЄ відзначили кілька порушень
Так, Ердоган розкритикував спостерігачів ОБСЄ, які заявили раніше, що проведення референдуму не дотягує до "міжнародних стандартів", повідомляє AP.
"По-перше, знайте своє місце! Ми не будемо прислухатися чи придивлятися до ваших політично мотивованим звітів", — заявив Ердоган.
За словами турецького лідера, деякі країни Європи виступали проти реформ "сильніше, ніж сама турецька опозиція", інформує Reuters.
Президент Туреччини зазначив, що референдум "поставив крапку" у всіх дебатах з приводу зміни конституції і переходу до президентської форми правління. За його словами, громадяни Туреччини проголосували за перехід країни до президентської форми державного правління, незважаючи на протидію "тих, хто має світогляд хрестоносців".
"Ми боролися проти всіх ворогів. Але ми вистояли як нація. Ми можемо тільки схилитися перед нашими святинями і більше ні перед ким", - додав президент Туреччини.
Як повідомляв ONLINE.UA, голова виборчої комісії Туреччини Сади Гювен відповів на звинувачення опозиції щодо серйозні порушення під час референдуму, заявивши, що результати голосування легітимні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?